Nederland kleurt oranje en blijft leren!

Wil je het WK voetbal gratis kijken op internet? Dan kan dat op een aantal manieren. Er zijn een aantal manieren om gratis het WK voetbal 2014 te bekijken op je computer, laptop, smartphone of tablet.

Het enige dat je nodig hebt om het wk voetbal te kijken zijn een goede en vooral snelle internetverbinding en een degelijk scherm. WK voetbal streams verbruiken namelijk best wel wat bandbreedte en om goed te voetbal te kunnen kijken is een hoge resolutie wel erg fijn.

WK voetbal bij de NOS

Als je in Nederland woont en je via een Nederlandse provider online bent dan is de beste manier om live het WK voetbal te bekijken via de NOS. Onze vaderlandse omroep laat iedereen in Nederland namelijk gratis naar het wk voetbal kijken via wk-streams op hun eigen website. Je vindt de WK voetbal streams voor het gratis kijken naar WK wedstrijden op de website van de NOS.

Daarnaast ontwikkelde de NOS twee apps voor zowel iPhone als Android waarmee iedereen in Nederland gratis het WK voetbal kan kijken. Naast de app waarmee je op tablets, iPhone en iPads live het wk voetbal kunt kijken heeft de NOS een tweede app ontwikkeld waarmee je statistieken over het WK voetbal kunt bekijken. Zowel de statistieken app als de live WK voetbal app vind je terug in de app- en play-store voor Apple en Android. Lees verder