Reacties van klanten

computerles

Computerles met Nina

Purmerend Nina Heikamp, eigenares van BlijfLeren is al meer dan 1 jaar actief bezig met het geven van privé computerlessen aan haar klanten in Purmerend en omstreken. Hieronder zijn een paar reacties van haar klanten.

Nina,
Ik kan je wel zoenen. Heb vanavond de boarding passes geprint met draadloze printer. Geweldig!

 – Chris

***

Hallo Nina,
Wat lijkt het al weer lang geleden dat we elkaar regelmatig zagen. Ik mis je wel, het was altijd erg gezellig, terwijl ik toch ook heel veel van je geleerd heb. Ik moet je zeggen dat ik nog steeds geen printer en ook geen fototoestel gekocht heb, ik vraag me zelfs af of ik er wel aan beginnen zal, ik doe immers niet veel anders dan op mijn in-post kijken en zo nodig een e-mail beantwoorden. En ook kijk ik wel eens op internet voor een puzzlewoord of een plant of insekt e.d.

– Tineke

***

Hallo Nina,
Het is gelukt om Skype op de balk weg te laten
.
Bedankt dat je dat voor mij heb nagekeken.

 – Anny

 ***

 Hoi Nina,
Ik heb veel van je geleerd. Email en Google-en de rest komt nog wel.
Nina, het waren gezellige lessen.

  – Marjan